Gå til sidens indhold

Se hvad vi kan

Always take the high road. Det har været Conectos grundlov, lige siden vi startede i 1997. Vores kunder ved sjældent lige så meget om teknologien, som vi gør. Derfor er det afgørende, at vi aldrig udnytter den forskel til at sælge kunderne en større løsning end den, de reelt har brug for. Vi insisterer altid på at finde den rigtige løsning, og det er sådan, vi gør os fortjent til kundernes tillid i det lange løb. Til gengæld har vi så tillid til, at de vælger os igen, når deres behov ændrer sig, og de får brug for noget nyt. Vi har gennem årene skabt værdi for en lang række kunder. Nedenfor har vi samlet et lille udpluk af historier, der giver indsigt i Conectos forskellige løsninger og samarbejde med kunder.

Holstebro Kommune (FSLogix)

The implementation of FSLogix Pro le Containers was quick and easy, according to Thomsen. "Because the FSLogix deployment was done at the same time as the Citrix upgrade, we worked in concert with the Conecto team (...) It literally took us a day to get it up and running. The implementation was seamless." - Anders Erfurt Høj Thomas, IT-konsulent i Holstebro Kommune. 

KL (Citrix)

”Udover at det var en meget billigere løsning, end vi var vant til, så det ud til at være let at sætte Citrix NetScaler op foran standardsystemer. Yderligere var det en fordel, at vi kunne bruge Conecto på opgaven, fordi det i forvejen er en leverandør, vi har tillid til (…) Og vi er yderst tilfredse med Conecto som leverandør. De har en meget omfattende Citrix-kompetence og er en ordholdende og pålidelig samarbejdspartner.” - Rune Koop, IT-driftsleder i KL.

Rudersdal Kommune (Imprivata)

”At købe denne single sign-on løsning var en meget let beslutning. Vi kunne øge sikkerheden og samtidig gøre livet lettere for medarbejderne (…) Ofte er det sådan, at når man indfører nye IT-produkter, så møder man skepsis og usikkerhed hos brugerne. Med vores single sign-on løsning hørte vi intet – ikke andet end at brugere, der endnu ikke var koblet på løsningen, efterspurgte den.” – Mogens Dam, IT-chef i Rudersdal Kommune.

Realdania (Cisco)

”Vi indledte samarbejdet med Conecto smalt og nærmest som et ’joint-venture projekt’ om overvågning af firewall og switche. Realdania og Conecto har herefter udviklet sig sammen opgave for opgave. Når vi har valgt Conecto, er det fordi, vi får en helt anden rådgivning og sparring, end vi gjorde før. Conecto giver os en proaktiv og nærværende rådgivning og forstår vores forretning. Conecto er gode til at undersøge mulige løsninger i forhold til vores behov, som matcher de aktuelle forretningskrav i Realdania. Da vi er en forholdsvis lille IT-afdeling har vi ofte brug for eksterne kompetencer med dyb faglig indsigt og god sparring – og det leverer Conecto. Conectos relativt lille størrelse ser vi kun som en fordel, og vi oplever os selv som en vigtig kunde, når vi kontakter dem. Producenterne (bl.a. Cisco) har i hele forløbet bakket op om vores valg og om den rådgivning, Conecto har leveret. Conecto har givet os tryghed, og vi ser frem til at forlænge aftalen.”  -Thomas Wittrock, IT Chef i Realdania.

Hedensted Kommune (Citrix)

Hedensted Kommune har samarbejdet med Conecto siden primo 2013. ”Jeg har selv etableret hele den basale Citrix-løsning. Men til etablering af XenMoble Enterprise delen havde jeg brug for assistance. Produktet var nyt på daværende tidspunkt – og måske knap modent – så det var svært at finde ressourcer i Danmark, der kendte tilstrækkelig til produktet,” forklarer Kim Rex. Efter et mislykket forsøg med ét konsulenthus, kom Conecto til: ”Selvom produktet dengang også var nyt for Conecto, var de dygtige og ihærdige og fik XenMobile, App Control og ShareFile til at spille sammen og fungere i sammenhæng med kommunens øvrige Citrix- og andre systemer.”  -Kim Rex, Serveradministrator i Hedensted Kommune.

Gribskov Kommune (Citrix)

"Conecto er vores rådgiver, hvad angår Citrix. Det gør de rigtig godt, dels fordi de er meget skarpe på teknologi, og dels fordi de kender Gribskov, vores strategi og vores teknologiske set-up. Det gør, at de kan komme med kvalificerede forslag og indspark. Herudover har vi også brugt dem som rådgivere, da vi besluttede at outsource drift af vores servere og infrastruktur. De hjalp os med at stille de rigtige betingelser til den kommende driftsleverandør og til også at tænke løsningen i forhold til skalering (…) Så vi er rigtig glade for samarbejdet med dem.” -Michel van der Linden, Direktør med ansvar for IT i Gribskov Kommune.