Gå til sidens indhold
BHO (2).jpg

Bo Høgsberg

Network Consultant

Efter jeg i 2007 startede som netværkskonsulent, er der sket en kæmpe udvikling inden for netværk, sikkerhed og wireless, og jeg glæder mig til forsat at følge udviklingen efter 1. maj 2017, hvor jeg startede hos Conecto. Det er ekstremt spændende at følge denne udvikling, at holde sig opdateret og kunne bruge alle de eksisterende og nye teknologier til at skabe en infrastruktur, som kan hjælpe kunderne og os selv til en nemmere hverdag.

Wireless er det, jeg brænder mest for, og med nye standarter som 802.11 AC er hastighederne blevet så høje, at det kan bruges til endnu flere. Udsigten til at flere brugere kan sende og modtage samtidig gør, at der måske i fremtiden kun skal være access switches til at forbinde access-points. Disse switches skal så kunne levere tilstrækkeligt hurtige ethernet-porte som mGig – eller måske senere 10 Gigabit til hver enkelt app.

Cisco-mulighederne i dag med traditionel controller (også virtuel), en cloud-baseret løsning som Meraki samt branch office-løsninger som mobility express controller giver alle mulighed for at lave en løsning, som passer alle kunder, og disse løsninger kombineret med f.eks. Cisco ISE giver rigtig mange muligheder. Som management af Cisco-infrastrukturen, både wireless eller wired devices, kan man bruge Cisco Prime Infrastructure, således at man har et sted til management af alle devices i forbindelse med avanceret fejlsøgning og logning. 

Mød familien