Gå til sidens indhold

Verdens bedste Citrix-hardware

Fortsætter du med at indkøbe hardware uden grafik-kort til dine brugere? Og også selvom de bruger Win10/Win2016 og stort set alle applikationer kan udnytte sådan et kort, hvis det var der?

Fortsætter du med at indkøbe hardware uden grafikkort til dine brugere? Og også selvom de bruger Win10/Win2016 og stort set alle applikationer kan udnytte sådan et kort, hvis det var der?

Så er det på tide at se andre veje for at reducere CPU-forbruget ved at offloade arbejde til GPU og derved forbedre brugeroplevelsen. Samtidig nedbringes servermængden, og I vil få færre omkostninger. 

Med de nyeste udgaver af XenApp/XenDesktop har Citrix tilføjet support for algoritmen H.265 som display-protokol. Med denne protokol kan vi enten halvere båndbreddeforbruget ved samme skærmopløsning eller få en større skærmopløsning ved samme båndbreddeforbrug – men dette afstedkommer teknisk meget større krav til serverressourcer, og især her kan et Tesla Px-kort hjælpe således, at CPU-forbruget ikke sprænger rammerne.

Ønsker du at give dine brugere en bedre oplevelse af multimedie, internetbrowsere samt Office-applikationer? Og ønsker du at sikre din hardware-platform for at kunne understøtte nye applikationer, som alle har det til fælles, at de kan udnytte GPU fra starten? Bemærk, at dette er til den almindelige bruger – og ikke kun til de klassisk grafiktunge brugere. 

Ved at lave en centraliseret applikations-afviklingsplatform sikres firmaets data og intellektuelle rettigheder, og det kræver samtidig, at brugerne tager godt imod en sådan platform. Det er muligt med Nvidias grafikkort og Ciscos hardware i deres mange former. Eksempelvis kan nævnes Cisco B200-M5, som nu understøtter op til to Nvidia Tesla P6-kort og derved giver mulighed for op til 32 grafikaccelererede VM’s pr. blade. Brugertætheden pr. rackunit får dermed endnu et nøk opad.

Alt dette giver brugerne samme gode performance, som de kender fra deres PC. Derudover medfører det mobilitet, og det giver dig centralstyring og sikring af programmer og data.

Er du interesseret i at høre mere om dette? Kontakt Conecto på +45 33363738 eller info@conecto.dk for yderligere information.

Andre produkter og koncepter

Citrix- & netværks-Health Check

Med et Citrix- og netværks-Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.

Office 365 ADFS

Med Conectos Active Directory Federation Services (ADSF) på NetScaler sikres og simplificeres brugernes login til Office 365.

Conecto NetScaler Managed Service

Netscaler – en ekstremt vigtig netværksenhed. Men er den opdateret og compliant?

Network Health Check

Et Conecto Network Health Check gennemgår arkitekturen og verificerer, at alle komponenter i arkitekturen er opsat, konfigureret og patchet optimalt.

Conecto 24/7 inkl. NetScaler og Netværks Check

Årligt 24/7 Citrix Health Check – nu inklusiv NetScaler og Netværks Check.

Conecto Technical Advisor

Med Conecto Technical Advisor får du en kontinuerlig sikring og udvikling af IT-platformen.

Cloud-strategi for kommuner

En teknologisk vinkel på ”Den fælleskommunale digitaliserings-strategi og handlingsplan 2016-2020”

×
Jacob Elkjær
Jacob Elkjær

Kontakt Jacob Elkjær for at høre mere på +45 2118 0378

Kontakt