Gå til sidens indhold

Optimer din Microsoft-platform

Få en endnu bedre oplevelse af Microsoft-applikationer. NetScaler er testet og valideret til brug sammen med en række vigtige Microsoft-applikationer, som blandt andet inkluderer Microsoft Exchange, Microsoft Skype for Business og SharePoint.

NetScaler er testet og valideret til brug sammen med en række vigtige Microsoft-applikationer, som blandt andet inkluderer Microsoft Exchange, Microsoft Skype for Business og SharePoint.

NetScaler tilbyder for eksempel sikker adgang med 2 faktor-validering, performanceoptimering for mobile brugere samt værn mod utilgængelige applikationer (automatisk fail-over og load balancing).

NetScaler kan benyttes som en lokal fysisk- eller virtuel datacenter-komponent eller som en Microsoft Azure cloud-baseret model.

NetScaler Azure sørger blandt andet for, at man kan have direkte, hurtig og sikker forbindelse samt adgang til applikationer, som er hosted på Microsoft Azure. NetScaler Azure sikrer, at applikationstrafik, som er beregnet til at ramme Azure, ikke først skal omkring det lokale datacenter.

 • Oprette direkte forbindelse til Azure fra alle lokationer
 • Sikre ”altid forbundet til Azure” forbindelse

NetScaler Azure bundler mange logiske netværksforbindelser til en enkelt sikker og logisk virtuel forbindelse. Løsningen giver mulighed for at kombinere mange forskellige forbindelser (3G, 4G, LAN, MPLS) fra forskellige serviceudbydere for på den måde at skabe en service, som er yderst fejltolerant.

Denne service aggregerer båndbredden på forbindelserne og giver brugerne en oplevelse af et konsistent og velfungerende netværk – selv om der skulle være kapacitetsudfordringer på nogle af linjerne eller en skulle forsvinde helt.

 • Conecto tilbyder en række services i forhold til NetScaler, netværket og de applikationer, som er en del af løsningen.
 • NetScaler sundhedscheck
 • NetScaler arkitekturcheck
 • NetScaler netværksdesign & arkitektur-workshop
 • NetScaler automatisering – Citrix NITRO API-metode
 • NetScaler automatisering – Cisco Application Centric Infrastructure-metode
 • NetScaler NITRO API-Workshop
 • NetScaler Managed Service – 1., 2. Level support og drift
  NetScaler beredskabsaftaler – 24/7-365 & 9/5-220
 • NetScaler break & fix konsulentaftale / ad-hoc eller på klippekort

Kontakt Conecto på telefon +45 3336 3738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

Conecto 24/7 inkl. NetScaler og Netværks Check

Årligt 24/7 Citrix Health Check – nu inklusiv NetScaler og Netværks Check.

Antivirus i Citrix

Optimering af Antivirus-opsætningen giver bedre performance.

Imprivata Pilot

En Pilot er et effektivt værktøj for den enkelte virksomhed til at teste og evaluere.

Office 365 ADFS

Med Conectos Active Directory Federation Services (ADSF) på NetScaler sikres og simplificeres brugernes login til Office 365.

IT-workflow analyse

Slip af med unødvendig IT-spildtid, og fokuser i stedet på det, I er bedst til.

Hosted Imprivata

Med en Imprivata hosting-aftale tager vi ansvar for at overvåge og monitorere jeres Imprivata-appliance, som placeres i vores hostingcenter.