Gå til sidens indhold

Network Health Check

Hånden på hjertet - hvordan har dit netværk det egentlig?

Udfordring

”Netværket er årsagen til de fleste af vores udfordringer. Det virker komplekst, og der er ofte problemer, vi ikke kan finde årsagen til.” 

Alt for ofte udføres ændringer, tilføjelser, udskiftninger, patchninger og andre opgaver på netværket i en hektisk hverdag, hvor dokumentation og overblik forbliver et mysterium. Det er logisk, at det betyder længere fejlsøgning og et ultimativt brud på de sikkerhedspolitikker, som man ellers arbejder efter.

Løsning

Et Conecto Network Health Check gennemgår arkitekturen og verificerer, at alle komponenter i arkitekturen er opsat, konfigureret og patchet optimalt. Alle komponenter i løsningen gennemgås, herunder switche, routers, firewalls og Wifi Controllers.

Resultat

Der udarbejdes en rapport, som beskriver forbedringsmuligheder og indsatsområder med henblik på at få netværkets sundhed på plads. Alle opgaver prioriteres og estimeres således, at der er det bedst mulige beslutningsgrundlag for hvilke forbedringer, der skal til, og hvad man fremover kan forvente af investeringer og forestående opgaver.

Kom godt i gang

En typisk opgaveløsning består af:

  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor vi interviewer relevante personer og indsamler data fra de relevante komponenter
  • To dages on-site konsulentbesøg, hvor områderne gennemgås og evalueres
  • En dags rapportskrivning og estimering af udførelse af eventuelle efterfølgende opgaver
  • Rapportfremlæggelse ved afsluttende møde


Kontakt Conecto på +45 3336 3738 eller info@conecto.dk for yderligere information.

Andre Conecto produkter og koncepter

Office 365 ADFS

Med Conectos Active Directory Federation Services (ADSF) på NetScaler sikres og simplificeres brugernes login til Office 365.

Conecto Imprivata Serviceeftersyn

En metodisk tilgang til at få stabiliseret Imprivata-platformen.

IT-workflow analyse

Slip af med unødvendig IT-spildtid, og fokuser i stedet på det, I er bedst til.

Conectos GO Live Assistance

Dette koncept sikrer, at brugerne får den fornødne oplæring før idriftsættelse, hvilket er essentiel for en succesfuld udrulning.

×
Jacob Elkjær
Jacob Elkjær

Kontakt Jacob Elkjær for at høre mere på +45 2118 0378

Kontakt