Gå til sidens indhold

Imprivata Enablement POC

Få en hurtigere, sikrere og mere forenklet IT-arbejdsgang.

Er jeres IT-arbejdsgange optimale?

At få en hurtig og enkel adgang til de programmer og informationer, brugerne benytter sig af for at kunne udføre deres arbejde effektivt, er essentielt for alle virksomheder. Desværre spilder brugerne ofte meget tid på langsomme computere, boot tid, stabilitetsproblemer på de enkelte applikationer og besværlige arbejdsprocedurer, og det skyldes ofte bagvedliggende store udfordringer med login og komplekse passwords.

Imprivata OneSign

OneSign er et af produkterne fra Imprivata, som videreudvikler og forbedrer brugernes IT-arbejdsgange og sikrer, at de har hurtig og nem adgang til deres applikationer. OneSign er Imprivatas IT-arbejdsgangs- produkt, som giver mulighed for stærk godkendelse via PROX-Card, SMART-Card, biometri eller anden multifaktorgenkendelse af brugeren. Derudover kan man tilgå alle applikationer med SSO og integrere til Citrix, VMware samt Microsoft RDS.

Grundlag

Conecto har med sine mange års erfaringer samt fokus på den enkelte brugers oplevelse af IT, skabt et solidt grundlag for at kunne udarbejde en dybdegående analyse af de nuværende IT-arbejdsgange. På baggrund af disse erfaringer udarbejdes kvalificerede råd og guides til, hvordan det kan optimeres med eksisterende og ny teknologi.

Proof of Concept (POC)

Conecto har sammen med Imprivata udarbejdet et Proof of Concept (POC) bestående af to elementer: en IT-arbejdsgangsanalyse og en Imprivata-POC, som indeholder de fornyede IT-arbejdsgange baseret på foregående analyse. Dette giver et målrettet udgangspunkt for at afprøve, hvordan Imprivata kan gøre hverdagen mere enkel for brugerne ved at optimere deres IT-arbejdsgange. POC’en løber over 30 dage og har fokus på End-Point-Autentifikation og Single SignOn til applikationer samt demonstration af forbedringer af to til tre IT-arbejdsgange.

Kom godt i gang

En Imprivata Enablement POC består af:

  • Gennemgang af forventninger og mål
  • En dags IT-arbejdsgangsanalyse og konklusionsrapport
  • To dages opsætning og implementering
  • Konfiguration af tre-fem applikationer
  • Imprivata Trial Software og kortlæsere
  • Afsluttende møde og evaluering

Andre Imprivata produkter og koncepter

Hosted Imprivata

Med en Imprivata hosting-aftale tager vi ansvar for at overvåge og monitorere jeres Imprivata-appliance, som placeres i vores hostingcenter.

Imprivata Pilot

En Pilot er et effektivt værktøj for den enkelte virksomhed til at teste og evaluere.

IT-workflow analyse

Slip af med unødvendig IT-spildtid, og fokuser i stedet på det, I er bedst til.

Conecto 9/5 – Imprivata-livlinen

Conecto kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser på en Imprivata drifts- og serviceaftale.

Conecto Imprivata Serviceeftersyn

En metodisk tilgang til at få stabiliseret Imprivata-platformen.

×
Thomas Lehmann
Thomas Lehmann

Kontakt Thomas Lehmann for at høre mere på +45 4045 2470

Kontakt