Gå til sidens indhold

Conecto NetScaler Managed Service

Netscaler – en ekstremt vigtig netværksenhed. Men er den opdateret og compliant?

Udfordring

”NetScaler passer bare sig selv. Det er en meget kompleks løsning, og vi vil helst ikke ændre på noget, da vi ikke kender konsekvenserne.” Det er et udsagn, vi ofte hører ude i marken.

Conecto er NetScaler-eksperter, og vi har arbejdet med NetScaler-løsningen, siden den kom på markedet. For Conecto-konsulenter og Managed Service er NetScaler ikke bare Access Gateway eller Load Balancer, når det kommer til viden og kompetence. Vi sikrer derimod, at den rolle, NetScaler spiller i jeres IT-infrastruktur, kontinuerligt tilpasses jeres behov og følger Citrix og Conecto Best Practice; for eksempel sikkerhedspolitikker som:

  • Surge Protection
  • Web Application Firewall
  • Data Loss Protection

Løsning

Conecto NetScaler Managed Service er et tilbud om regulær drift af jeres løsning ud fra det behov, der måtte være. Vi starter med en simpel service, som sikrer, at platformen er sikret og oppe. Vi går hele vejen med jer til en skræddersyet Full Managed Service, hvor vi hoster løsningen og netværket – ja, det hele faktisk.

Resultat

Vi tager ansvar for det, som vi sammen aftaler. Derfor kan vi ud fra et standard-aftalegrundlag sammen vurdere, hvor vi starter. På den måde kan I koncentrere jer udelukkende om jeres forretning – og vi om jeres løsning. Vi kommer med rapporter på sikkerhedsniveau, oppetid, performance mm., og skulle der være behov for specielle rapporter, løser vi det naturligvis sammen.

Kom godt i gang

Vi sikrer opstarten af vores samarbejde gennem en aftalt, klar proces, som inkluderer:

  • afdækning af nuværende setup
  • valg af Conecto-serviceniveau
  • tilretning af opsætning og adgang
  • driftsprøvning og overtagelse
  • dokumentation og monitorering


Kontakt Conecto på telefon +45 3336 3738 eller på info@conecto.dk for yderligere information.

 

Andre netværksprodukter og -koncepter

Network Health Check

Et Conecto Network Health Check gennemgår arkitekturen og verificerer, at alle komponenter i arkitekturen er opsat, konfigureret og patchet optimalt.

Office 365 ADFS

Med Conectos Active Directory Federation Services (ADSF) på NetScaler sikres og simplificeres brugernes login til Office 365.

IT-workflow analyse

Slip af med unødvendig IT-spildtid, og fokuser i stedet på det, I er bedst til.

Conectos GO Live Assistance

Dette koncept sikrer, at brugerne får den fornødne oplæring før idriftsættelse, hvilket er essentiel for en succesfuld udrulning.

×
Jacob Elkjær
Jacob Elkjær

Kontakt Jacob Elkjær for at høre mere på +45 2118 0378

Kontakt