Gå til sidens indhold

Cloud-strategi for kommuner

En teknologisk vinkel på ”Den fælleskommunale digitaliserings-strategi og handlingsplan 2016-2020”.

Kommunen i Cloud?

Formålet med at digitalisere er at opnå kvalitetsmæssige og økonomiske gevinster for kommunen. Mere præcist kan det næppe siges. Men hvordan?

Der er i dag flere megatrends som f.eks. Social Media, Big Data, Mobilty og Cloud.

Mange kommuner er allerede begyndt at opdage Cloud’en, og flere anvender den i en eller anden form. Men hvordan anvendes Cloud’en bedst muligt? Og hvordan vil en køreplan for kommunen se ud i forhold til at opfylde KL’s ønske om at lave et lokalt og digitalt sammen-hængende Danmark?

Hvad er økonomien i at flytte sine On-Premise løsninger til en Cloud platform, og hvordan er processen? Er der reelt et alternativ, som giver bedre mening?

Conecto tilbyder digitaliserings- og IT-Chefer et teknologisk indspark på en digitaliseringsplan for kommunerne og deres Cloud-strategi. Hvilke forventninger er der til Cloud’en, og hvilken værdi bibringer Cloud’en den enkelte kommune?

Conecto er eksperter inden for mobilitet, brugere, applikationer, netværk og Cloud – og tager herfra et teknologisk udgangspunkt, hvor vi guider jer igennem en dialog-baseret workshop. Her vurderes kommunens Cloud-parathed inden for de fire megatrends: Social Media, Mobility, Big Data og Cloud.

Slutresultat

Der udarbejdes til slut en rapport, der forholder sig til eksisterende og kommende projekter med afsæt i en teknologisk kompetencevinkel og KL’s digitaliseringsstrategi. Rapporten hjælper med at prioritere og belyse projekter / indsatsområder, som danner grundlaget for kommunens Cloud-roadmap.

Conecto 24/7 inkl. NetScaler og Netværks Check

Årligt 24/7 Citrix Health Check – nu inklusiv NetScaler og Netværks Check.

Antivirus i Citrix

Optimering af Antivirus-opsætningen giver bedre performance.

Imprivata Pilot

En Pilot er et effektivt værktøj for den enkelte virksomhed til at teste og evaluere.

Office 365 ADFS

Med Conectos Active Directory Federation Services (ADSF) på NetScaler sikres og simplificeres brugernes login til Office 365.

IT-workflow analyse

Slip af med unødvendig IT-spildtid, og fokuser i stedet på det, I er bedst til.

Hosted Imprivata

Med en Imprivata hosting-aftale tager vi ansvar for at overvåge og monitorere jeres Imprivata-appliance, som placeres i vores hostingcenter.

×
Jacob Elkjær
Jacob Elkjær

Kontakt Jacob Elkjær for at høre mere på +45 2118 0378

Kontakt