Gå til sidens indhold

Antivirus i Citrix

Antivirus i Citrix – en vigtig service.

Vi elsker Antivirus!

Uanset hvordan man vender og drejer det, er det nødvendigt at beskytte sin virksomheds data med en Antivirus-løsning. Der kan være mange gode grunde til at vælge en specifik Antivirus-leverandør, men det der er vigtigst er, hvordan den er sat op.

Er antivirus-scanning sat helt default op, vil brugeroplevelsen være påvirket i betydelig grad. Citrix-receiveren starter langsomt, applikationer hænger, mens fil- og systemadgang er sløvt.

Der findes utallige skriv om, hvad der nu er "Best Practices", og at holde sig opdateret på dette område kan være både tidskrævende og ressourcetungt. Conectos konsulenter indsamler og vidensdeler løbende på området. Hermed mener vi, at vi har det bedst mulige grundlag for at kunne rådgive netop dig om din konfiguration samt sikre, at den til enhver tid er optimal.

Conecto har udviklet Antivirus-metodik over mange år og oplever, at denne metodik ændrer sig fra måned til måned baseret på Antivirus-produkt og -version.
Det kræver derfor løbende vedligeholdelse af Antivirus for at opnå den optimale konfiguration - og den bedste performance.

Vi har derfor udviklet denne service, hvor du først og fremmest får lavet den korrekte Antivirus-konfiguration og derefter løbende får tilpasset den i tæt dialog med Conecto.


Kom godt i gang

Er du interesseret i at komme i gang med at optimere virksomhedens Antivirus-platform, så kontakt Conecto for yderligere detaljer.

Servicen består af:

  • En dags on-site konsulentbesøg, hvor AV-regler og -konfiguration aktivt gennemgås og justeres
  • Løbende kvartalsvis vedligeholdelse af konfigurationen
  • Detaljeret afrapportering og rådgivning

Andre Conecto koncepter

Citrix uden ransomware

Indbygget funktionalitet i din Citrix-platform kan beskytte dig mod mange typer ransomware.

Conecto Imprivata Serviceeftersyn

En metodisk tilgang til at få stabiliseret Imprivata-platformen.

Citrix- & netværks-Health Check

Med et Citrix- og netværks-Health Check bliver Citrix-miljøet og netværket metodisk gennemgået.

Office 365 ADFS

Med Conectos Active Directory Federation Services (ADSF) på NetScaler sikres og simplificeres brugernes login til Office 365.

×
Christian Fenneberg
Christian Fenneberg

Kontakt Christian Fenneberg for at høre mere på +45 2118 0399

Kontakt