Gå til sidens indhold

Experiments, Security, Innovation & Choice - kom med til årets TechTalkPLUS 2018!

SAVE THE DATE!

Sæt et stort kryds i kalenderen torsdag den 30. august 2018, hvor Conecto afholder årets TechTalkPLUS. Det er en dag, hvor du både udfordres og inspireres, og vi lover, at du vil gå herfra med hovedet fuld af idéer og inspiration til (videre)udvikling af netop din platform. 

Experiments, Security, Innovation and Choice - disse emner er den røde tråd på årets største Conecto-begivenhed, TechTalkPLUS 2018, og de vil gennemsyre hver enkel session gennem dagen. Vi har valgt at præsentere disse løsninger sammen med vores kunder, som hver især har en innovativ approach. Det betyder, at du på dagen kommer til at høre, se og tale ikke bare med Conecto - men også med de arkitekter og administratorer, som har skabt en bedre virtuel arbejdsplads for deres brugere. Vi tror nemlig på, at IT udspringer fra et godt teamarbejde, så vi vil sammen med jer præsentere dagens emner.

Vi står alle i forreste række, når det handler om udvikling, og IT-verdenen er konstant under forandring. Det betyder med andre ord, at mulighederne er overalt, hvorfor Conecto er dedikeret til at være din foretrukne partner, mens vi klæder dig på til denne hurtigt foranderlige verden. 

I Conecto ser vi en hverdag, hvor valgmulighederne er mange, og hvor den givne situation gør, at brugerne hurtigt må træffe valg for at kunne tilgå deres applikationer. Er det muligt at lave en enklere og mere intuitiv løsning, som gør, at både brugere og administratorer får den bedst tænkelige oplevelse?

Den gode brugeroplevelse og sikkerhed konflikter ikke med hinanden i de løsninger, som Citrix, Cisco og Imprivata tilbyder. Deres produkter komplementerer derimod hinanden og giver brugerne den sikreste og bedste brugeroplevelse, uanset hvor de er. 

Dette er i grove træk rammerne for årets Conecto TechTalkPLUS 2018. Siden vil løbende blive opdateret.

Agenda (foreløbig)

11.30–12.00:  Ankomst og registrering

11.30–12.30   Frokost og get-together

12.30–13.30:  Introduktion og keynote

13.30–19.00:  Faglige sessions

19.00–19.30:  Before dinner drinks og closing keynote 

18.30–22.00:  Middag og mingling

 

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget stemningsbilleder i løbet af dagen til Conectos sociale medier og billedarkiv. Ønsker du ikke det, bedes du angive det i nedenstående kommentarfelt.  

Tilmelding til Experiments, Security, Innovation & Choice - kom med til årets TechTalkPLUS 2018!


Tak for din tilmelding

Din forespørgsel er nu sendt, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl

Din forespørgsel blev ikke sendt, prøv venligst igen.

Andre events

}