Gå til sidens indhold

Conecto tynde klienter-showdown 2.0 – nu med grafikoptimering (Øst)

Enten var du med, eller også gik du glip af Conectos tynde klienter-showdown 1.0. Men fortvivl ej, for du har nu muligheden for at komme med til vores showdown version 2.0, som nu også indeholder grafik-optimering.

Vi er siden sidst blevet en del erfaringer rigere og har fundet flere usercases og interessante tekniske aspekter frem, som vi meget gerne vil dele med jer. Bl.a. hele vore erfaring med og strategien omkring repurposing af gamle klienter. For hvad betyder det for et management-synspunkt? Og hvilket impact har dette på økonomien?

Vi gennemgår NComputings RX-HDX, som bygger på en Raspberry Pi3. Derudover gennemgår vi også Stratodesks Notouch Desktop samt 10Zigs repurposing. Vi dykker ned i deres fysiske klienter og viser hele flowet med udrulning og central administration på Stratodesk og 10Zig. Rasmus Raun-Nielsen kommer og fortæller om, hvordan vi optimerer brugernes grafiske oplevelser, således at vi ikke behøver dyre og besværlige endpoints. Han sætter dig samtidig ind i, hvordan Nvidia passer sammen med vores tynde klienter.

Tilmelding til Conecto tynde klienter-showdown 2.0 – nu med grafikoptimering (Øst)


Tak for din tilmelding

Din forespørgsel er nu sendt, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl

Din forespørgsel blev ikke sendt, prøv venligst igen.

Andre events

}