Gå til sidens indhold

Citrix og Win10/Win2016 - Erfaringsdeling i den søde juletid! (Vest)

Win10 er fantastisk - det er lækkert, og det er moderne. Derudover tager det kun 32 % ekstra ressourcer ift. Win7, så hvordan har vi i Conecto håndteret de installationer der er baseret på netop Win10?

På denne TechTalk kommer vi ind på, hvorfor der skal opdateres, fordele og ulemper samt endeligt en masse tips og tricks, som gør det lettere at få Win10 på plads teknisk i et Citrix-miljø. Vi sniger en dialog om Win2016 ind i debatten og håber på, at du kommer med ønsket om at diskutere teknik med andre interesserede og ligesindede.

Vi ser også på Citrix Tools og Addons. I dag findes der efterhånden så mange Citrix-tools, at det kan være svært at finde ud af, hvilket der skal benyttes hvornår. Vi giver et indblik i de vigtigste og guider til anvendelsen af dem.

December måneds Conecto Techtalk er endnu en gaveregn af videndeling, tips og tricks samt tools fra Conectos konsulenter til dig. Vi åbner atter op for Citrix-værktøjskassen, og der bliver delt ud af viden og erfaring, som var det allerede juleaften. I øst bliver det sammen med Brian Anderberg og i vest med Martin Therkelsen... dog ikke i nissetøj!

Temaer

 • Win 10/2016
       Hvorfor opdatere
       Fordele/ulemper
       Udfordringer, tips og tricks
 • Citrix addons fra A-Z

Program

 • 08.30: Morgenmad og registrering
 • 09.00: Det faglige program
 • 12.00: Frokost

Event har været afholdt

Andre events

}