Gå til sidens indhold
2019-11-Velkommen-JHN-Web-profil-200x200.jpg

Jan Hoberg Nielsen

Account Executive

Med mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen er det fantastisk at lande i en virksomhed, hvor alle medarbejdere har hjertet på rette sted! Som Account Executive er det min fornemmeste opgave at bringe værdi til vores kunder igennem kompetent rådgivning og sparring. IT er i konstant forandring, og det stiller store krav til os som leverandør. Dels skal vi konstant være på forkant med den teknologiske udvikling, og dels skal vi forstå den enkelte kundes forretning og rådgive ærligt med udgangspunkt heri.

Når man som jeg har været i spændingsfeltet (salg) imellem kunderne, ens eget bagland og producenter i mange år, ved man, hvor ekstremt vigtigt det er, når grundværdierne er på plads. I min optik er det de menneskelige egenskaber, der skaber de langvarige kunderelationer. Og simple leveregler som ærlighed, gennemsigtighed og tillid er leveregler jeg praktiserer i mit daglige arbejde.

Menneskelige egenskaber kombineret med vores ekstremt fagligt dygtige konsulenter, er det som har skabt Conectos succes, og selvom vi vækster, er det vores - og ikke mindst min - ambition altid at være i øjenhøjde med den enkelte kunde. 

Mød familien