Gå til sidens indhold

Cookie- og Privatlivspolitik

Her kan du læse vores Cookie- og Privatlivspolitik:

 

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og services. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, kan du afvise dem eller endda slette cookies du evt. tidligere har accepteret. Se hvordan i vejledningen nedenfor. Nedenfor har vi også uddybet, hvilke informationer der indsamles, til hvilket formål de indsamles, og hvem der har adgang til informationerne.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores arrangementer eller nyhedsbreve, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, eller øvrig brug af services via vores hjemmeside

De oplysninger vi indsamler, kan omfatte følgende typer af oplysninger: oplysninger om din enhed, IP-adresse, geografisk placering, hvilke sider der klikkes på, samt de oplysninger du selv oplyser ved tilmelding til arrangementer, seminarer, nyhedsbreve og lign. Omfattende: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, firma, firma adresse, og interesseområder.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at optimere vores hjemmeside samt til at give dig en mere personlig service, såfremt du har aktiveret cookies i din browser. Den e-mailadresse du angiver, kan bruges til at sende dig oplysninger om det aktuelle arrangement og eller seminar, du har tilmeldt dig samt Conectos øvrige arrangementer, begivenheder og evt. nyhedsbreve. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, nederst i afsnittet Cookiedeklaration, hvor de enkelte cookies beskrives.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Behandling hos tredjepart

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Conecto forpligter sig til at indgå de nødvendige databehandleraftaler i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: dpo@conecto.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Udgiver

Hjemmesien ejes og publiceres af:

Conecto A/S

Gladsaxevej 376 st. tv.
2860 Søborg
Telefon: +45 3336 3738
Email: info@conecto.dk